social media icons social media icons social media icons
Varen op de Kaag - Jachtwerf Mollers - banner
Varen op de Kaag - Zeilboot of Sloep huren? Reserveer nu
Varen op de Kaag - Header Line
Aanmelden nieuwsbrief
Varen op de Kaag - Kaag Lifeboats

Waterskiën Kagerplassen

Heerlijk dagje varen en waterskiën op de Kagerplassen

U vaart met de sloep over de Kagerplassen en door de prachtige grachten van de stad Leiden. De mooiste plekjes van deze eeuwen oude stad ontdekt u vanaf het water. De sloepen zijn perfect uitgerust, in overleg zorgen wij voor ervaren schippers, catering en muziek aan boord.

Na een rondje Leiden gevaren te hebben, komen we terug op de Kagerplassen. Hier ligt een waterskiboot voor u klaar. U kunt overstappen en een les waterskiën/wakeboarden volgen. Deze sport is erg leuk om te doen en u zult verbaasd zijn hoe snel u het waterskiën/wakeboarden onder de knie krijgt!

Zijn er mensen die niet aan deze activiteit mee willen of kunnen doen? Geen probleem, zij kunnen gewoon in de sloep blijven. Zij zien hun collega’s, familie of vrienden van dichtbij starten met waterskiën. Ook hebben zij de ideale plek om alles op camera vast te leggen.

Zo’n dag op het water vliegt voorbij, maar niet getreurd, want als u dat wilt kunnen wij nog een heerlijke barbecue voor u verzorgen. Tijdens het eten en drinken is er volop de kans gezellig alle belevenissen van die dag met elkaar te bespreken en lekker bij te komen van de dag.

Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken: 0252 544494.

Eventueel is dit arrangement ook te combineren met suppen, een zeiltocht of een les zeilen. Wij maken van uw dagje uit echt een belevenis!

Jachtwerf Mollers Waterski

Jachtwerf Mollers - © 2009-2018 Bondjack communicatie & design - sitemap - links

The Green Fan